Belépés
sült csirkeszárny változatok
... olaj,
fél dl fehérbor,
petrezselyemzöld.
3 ek méz.

A szójaszószt gyömbért erőspistát fokhagymát mézet kikeverem.A húsokat bedörzsölöm vele.2 órán át pácolom.Ezután lbasba rakom a húst 2.5 dl vizet öntök alá kis lángon vajpuhára párolom.A felkarikázott újhagymát olajon megpiritom hozzáadom a csirkéhez,Meglocsolom borral és még pár percig párolom együtt.Tá...
1 
Címkék: szójaszószt gyömbért, húsokat bedörzsölöm, felkarikázott újhagymát, petrezselyemzöld, felkarikázott, csirkeszárny, szójaszószt, bedörzsölöm, meglocsolom, fokhagymát, változatok, megpiritom, erőspistát, újhagymát, vajpuhára, kikeverem, hozzáadom, csirkéhez, gyömbért, fehérbor, párolom, pácolom, húsokat, együtt, lángon, olajon, borral, percig, lbasba, ezután, öntök, rakom, vizet, mézet,
© 2013 TVN.HU Kft.